O nama

Tvrtka

Tvrtka Kontrade d.o.o., Buzet osnovana je 1990. godine. Smješteni smo u samome centru istarskog poluotoka u malom srednjovjekovnom gradu Buzetu. Od samih početaka tvrtka je orijentirana na drveni program i izvoznu djelatnost s time da je jedan manji dio orijentiran na uvoz. Izvoz zauzima ¾ ukupnog prometa, a ostalo otpada na uvoz i veleprodaju u zemlji.
Specijalizirani smo za drvno prerađivački program. Svojim bogatim iskustvom u organizaciji proizvodnje i prometa, želi Vam pružiti potpunu uslugu i poslovnu suradnju.

Djelatnost

Naša primarna djelatnost je posredovanje. Tvrtka ima dobro organiziranu mrežu agenata i podagenata u zemljama EU, kao i u zemlji. Od drvenog asortimana bavimo se dolje navedenim proizvodima koje plasiramo i prodajemo na ino-tržištima, a što se tiče odabira drva, na prvome mjestu nam je dobro znan slavonski hrast, zatim bukva i jasen, te ostale vrste drva.
  • Hrastov rezani furnir, bukov ljušteni furnir, bukovi elementi, hrastovi elementi, jasenovi elementi, hrastova rezana građa, bukova rezana građa, hrastov parket (lam, lamel, klasičan….), otpresci, dijelovi stolica (sjedala i nasloni).
  • Što se tiče uvoza uglavnom uvozimo proizvode kojih nema na domaćem tržištu, kao i repromaterijal za drvnu industriju čiji finalni proizvod plasiramo i izvozimo.

Sa zadovoljstvom prihvaćamo sve Vaše upite i ponude, radi unapređenja plasmana Vaših i naših proizvoda.

Opći podaci

KONTRADE društvo s ograničenom odgovornošću za marketing i konzalting usluge, export-import, Naselje Goričica br.60, 52 420 Buzet, Hrvatska. Upisano u registar kod Trgovačkog suda u Rijeci
MBS: 040051323
MB: 3478882
OIB: 84946918464
Član Uprave: Ksenija Ipša
Temeljni kapital 18.200,00 Kn uplaćen u cijelosti
IBAN broj računa kod Erste & Steiermarkische bank dd Rijeka: HR7724020061100389534